Sunday, December 09, 2007

The Fall Of Monte Cassino -4

11 comments:

Anonymous said...

Дуже цікаво. Випадково знайшов Ваш блог. Чи інші роботи по Монте-Кассіно є? Супер!

D. Zgonnik said...

Тільки ці чотири, опубліковані видавництвом Concord.

Anonymous said...

Знаю точно,що у штурмі Монте-Кассіно у складі польських військ брали українці. Також серед солдатів німецького гарнізону теж була невелика їх кількість. Чи Вам щось про це відомо? Може Вам було би цікаво заглянути сюди: http://war-and-weapon.blogspot.com/

Anonymous said...

Вибачте, у минулому коменті забув підписатися.

Anonymous said...

Якщо би Вам було цікаво, то можна би було прописати Вас у цьому своєрідному ком’юніті, щоби Ви могли виставити цікаві матеріали по темі. Автори ком’юніті ведуть паралельно і свої блоги.

D. Zgonnik said...

Дякую, дуже цікаво. Не чув про таке. Хоча, якщо поміркувати, мабуть і не особливо дивно... Скрізь наші хлопці! Але, мушу зізнатись - я не дуже наполегливо цікавлюсь подібними питаннями, просто часу не вистачає. З цим - до моїх шановних колег-істориків. Моє кредо - уніформа та зброя! Проте, за посилання дякую.

D. Zgonnik said...

Дещо пікантна пропозиція. А як на це відреагують мої китайські роботодавці? Всі матеріали, що вони надали мені, є їхньою інтелектуальною власністю. Дайте мені трохи часу, 1-2 дні. Треба уважніше роздивитись ваші посилання та подумати.

D. Zgonnik said...

Це зрозуміло. Тобто, - що може скопіювати будь-хто. Просто, спочатку я подумав про те, що навряд-чи Вас влаштують такі маленькі зображення, якими я їх виклав. Цей розмір, який ви бачите, насправді ніякого криміналу за собою не тягне, бо його практично неможливо використати з поліграфічно-комерційною метою. Так що тут я не хвилююсь. Мова про інше: "Конкорд" надали мені в якості допомоги величезну кількість хронікальних фото, багато з них дуже високої(як для 44-го року) якості. Розумієте, до чого це я? Так що, заздріть!... Але-ж, видання(журнал з фото і моїми "постерами") вже у продажу. Тому, якщо продовжувати вашу думку, - то й тут все просто: будь-хто має можливість відсканувати це й викласти у неті. Ще раз прошу: дайте мені день-два тайм-ауту, треба привести думки до порядку(накопичилось дуже багато роботи).

Anonymous said...

Заздрю, заздрю, заздрю! Був би дуже вдячний за інформацію щодо того, де можна придбати журнал із вашими постерами і фото і за якою вартістю.

D. Zgonnik said...

Коштує він, якщо вірити різним "торгово-книжковим" сайтам, десь 14-15 баксів, і вони його вже жваво пропонують. Не знаю, чи можна вільно знайти його у Києві, бо сам я мешкаю у Білій Церкві і поки що не цікавився тим - чи є він у вільному вітчизняному продажу. Але, ясна річ, сам я маю "авторський" примірник. Давайте поміркуємо, яким чином я можу надати його Вам у "реалі"? Доречі, Ви де знаходитесь, якщо не секрет?

D. Zgonnik said...

Скайп є. Зачекайте трохи, будь-ласка, вийду на зв"язок. Мій моб, про всяк випадок: 8-096-1261871, Дмитро.